søndag den 20. november 2011

Bage, bage, bage :-)

BAGE BAGE BAGE !!!!

så fik jeg bagt min nr. 2 kage - hvor jeg arbejde med fondant :-) og den er faktisk blevet utroooolig vellykket. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Første gang jeg selv lavede fondanten, blev den ikke så vellykket - jeg havde ikke fået givet den nok vand og olie - selvom jeg havde brugt en af de rigtige måleskeer.. Så denne gang kom jeg lidt mere væske i :-) og BINGO !!!!!! ét stks vellykket fondant :)

- så skulle det jo også rulles ud - og det er sq lidt en udfordring når "lortet" hele tiden klæber fast til bordet - selvom jeg har brugt flourmelis i store mængder ! :D - så 3 gange måtte jeg starte forfra - men det lykkedes da til sidst :) og jeg fik rullet det op på kagerullen :=)

- her er et lille billede af selve kagen ! . det er en vanilje kage - med chokolade stykker i :) (by the way - så smager den hamrende godt :D)

- så skulle det jo også rulles på kagen ! - det var lidt problematisk - da man jo har rullet det ret tyndt - så var faktisk lige ved at tabe det - men fik hurtigt reddet det:D griner .. 
- så skal det overskydende bare skæres af - og så skal der dekoreres ! :D jeg fik farvet resten i en mørkere lyserød - så det stadig blev i lyserøde nuancer ! :) 

OG BINGO !!!!!! 1 STKS FÆRDIG LAVET KAGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
er über tilfreds med den ! - jeg synes virkelig den er blevet flot ! :) 
- hav en rigtig dejlig lørdag (søndag lige om lidt - da kl er 23:41) - og Ciao :-)

- (skriv gerne hvad i synes om den) ^^

Michelle has left the building ! :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)