lørdag den 12. november 2011

Dag 1 - part 2 :-)


Yow yoooow :-)
Jeg  skal til den store hovedstad i morgen sammen med min kære familie + morfar (som jo også er en del af familien) og så min kære bonus-lillebror Sebastian :-) det bliver simpelthen så fed en oplevelse altså. vi skal ind og se på en masse gadgets :-) altså dimser, dingenoter, og dibbedutter :) - vi har snakket om at vi også skal en tur på Christiania - men hvor vidt det bliver til noget eller ej, ja det må tiden vise :) - det er jo ikke så tit vi er i københavn - sådan er det jo når man bor heeeeeeeeelt hernede på det mørke falster. :) 

Skal selvfølgelig have taget en masse billeder derinde fra, det er nemlig første gange i MEGET lang tid, at vi som familie skal lave noget sammen alle sammen :-) - og i mens vi andre er i KBH - så passer min søde bonus-mor (Sebastians mor) (Bettina) vores dejlige hund Zita :-) held og lykke med at proppe en shæffer op i en 3 værelses lejlighed :-) griner ..

(jeg tror jeg er ved at have helt fat i hvad man skriver i en blog - et eller andet sted er det jo bare en online-dagbog - bare uden de slibrige detaljer - eller hvad? :D )

når men Sander og Sebastian ligger og putter på sofaen - og tror også det er tid til at vi andre finder til køjs - vi skal op allerede kl 8:00 - og med toget kl 09:30 :-) ' og så er der jo lige problemet med storstrømsbroen - (den er ved at falde fra hinanden - så der må ikke køre toge over den) - så der er jo lidt længere rejse tid end normalt - men vi regner med at være derinde, omkring ved 11:30 tiden :-)

så godnat derude - jeg takker af på bestyrelsens vegne -
vi slutter her fra Live fra Højet
Cya tomorrow -
Michelle is over and out :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)