søndag den 13. november 2011

Evaluering af Beep 2011

Beep 2011

såååå nu er vi vendt hjem fra den store hovedstad :-) og er du gaaaaal hvor var det fedt altså :-) vi hyggede os rigtig meget alle sammen - og hvor var der meget forskelligt at kigge på - en stor robot - en rigtig masse fjernsyn - spille konsoller - computere - motor cross - og ja you name it :-) det var helt sikkert en oplevelse værd :-) 


her er et billede af mig - og David Guldager fra Zulu game busters :-) - yooow yoooow - der er lidt star-fucker over mig :-) rigtig fedt at min mor bare går hen og siger til ham" Hey kan du ikke lige smidde armen om hende her" :-) GRINER !!!! lidt pinligt faktisk ! griner .. men det var nu sjovt nok - og det samme gjorde hun så lige med Oliver Bjerrehus - men han havde travlt med at passe på hans datter - så han havde ikke tid :D griner..

her ses en 2 meter høj robot - som både kunne synge - snakke og lave baby-lyde :-) den sprøjtede også med vand - den har kunnet ses i Natholdet - hvor de havde den inde - den var simpelthen så monster fed altså :-) - det var det hele værd - bare at få lov at se den :D
fik taget en heeeeeel masse billeder som jeg lige skal have lagt ind på facebook - men når de er så store - så tager det jo noget tid :-) fik også taget videoer af en masse ting .. :)
so keep in touch :-)

Guys??? Michelle has left the building :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)