tirsdag den 15. november 2011

Fru Marie Grubbe

Sidder lige nu i dansk - tærper "fru Marie Grubbe" af J.P. Jacobsen fra 1876


 - og for pokker hvor er det dog tørt at komme igennem :-) ' men faktisk så er det en ret interessant historie :-) ' min dansklærer , Niels, har bare den måde at undervise på - hvor man virkelig går heeeelt ned i hver enkelt lille detalje- Som for eks hvilke par sko hun har på :b (bare et tilfældigt eksempel) :b
Egentlig er det jo ret godt - for på den måde får man mest ud af teksten - også med de gamle tekster, hvis man ikke lige forstår handlingen når man læser den selv. - nooogle gange er det bare lidt for mange ting om teksten - *g* 
Og nu skal jeg skrive en dansk stil til på tirsdag d. 22/11-11 ( synes godt nok at vi nærmer os d. 1. December med hastige skridt) - og har ikke kigget på den endnu - men okey der en hel uge til .
UDFORDRING TIL MIG SELV!!!!!


- skriv en dansk stil - UDEN KOMMAFEJL!!!! - og selvf. Uden stavefejl - men det er ikke det største problem - så længe jeg husker at når man får noget "afvide" (som jeg ALTID har troet/fået AFVIDE at det hedder ) altså hedder "at vide" - jeg har fået noget at vide .......... ???? Javel så ! - 
sidst jeg skrev dansk stil havde jeg mange kommafejl - men det var simpelthen fordi jeg ikke gad at kigge den igennem fra enden til anden .. - så det gør jeg DENNE gang ! :-) 


Michelle has left the building :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)