onsdag den 11. juli 2012

Back in action :D

Hey alle i smukke mennesker :-)

jeg vil på forhånd lige undskylde for mit fravær.. jeg har taget mig en dejlig lang lur på - jaaaaa en masse måneder :D
Jeg har ikke rigtig haft gejsten til at skrive blog, men det er så lige kommet tilbage. 

Lige en kort briefing i hvad der er sket de sidste måneder :-)
- for det første : Jeg skulle jo lige igennem de sidste måneder af skolen (Vuc - HF- Enkeltfagspakke) i Nykøbing :) - det vil sige læseferie, og en masse eksamener :) Jeg har jo haft en del fravær i årets løb.. det har ikke været det bedste år for mig - men jeg kom helskindet igennem det hårde år. - og hvis jeg selv skal sige det - er jeg ret tilfreds med mit endelige resultat :-)

Dansk A mundlingt - 7
Engelsk B mundligt - 7
Dansk A skriftligt - 10
engelsk B skriftligt - 7
samfundsfag C - 02
psykologi C - 02

:-) med en fraværsprocent - på ja - RIGTIG MEGET - synes jeg at det er ganske fint :) - det vil sige at jeg endelig kommer videre med mit liv - næste trin - PÆDAGOGUDDANNELSEN ! :-) ansøgningen blev sendt allerede i marts måned - uvidende om hvordan mine eksamener ville gå - allerede dengang havde jeg fuldstændig mistet troen på at det ville kunne lade sig gøre for mig, at bestå alle mine eksamener. - Men med en fantastisk og meget støttende familie, lykkedes det mig alligevel :) - så nu jeg bare og venter på det famøse brev der afgører min fremtid :)

Jeg er liiiiiiidt nervøs - men jeg får brevet mandag d. 30/7 - så der er ikke så længe til igen. 
Jeg har fået at vide at jeg har rigtig gode chancer for at komme ind - så jeg krydser alt hvad der  krydses kan. 

Jeg er tilgengæld også lidt nervøs for studiet - hvordan det kommer til at forløbe - hvad vi skal lave - osv :) har allerede besluttet mig for hvilken retning jeg vil ind for - og det skal være natur og krativitet :)

mit liv lige nu:

Lige nu går jeg på kontanthjælp for at klare sommerferien uden SU - og det kan da godt være lidt belastende - men det er bedre end ingenting :) 

- jeg holder bare sommerferie - keder mig lidt må jeg indrømme :) der er laaaaaaaangt til sep hvor der er studiestart :) - så jeg prøver bare at finde noget og tage mig til - nogle gode idéer??? :D 

jeg har den sidste uges tid - flettet en del (tasker/punge) - da det er det eneste jeg sådan lige kan fordrive tiden med :) jeg er begyndt at flette af Pickwick the-poser :) - de har nogle rigtig flotte farver - som spiller godt sammen i det endelige resultat :)
Jeg synes det er enormt hyggeligt at sidde og lave sådan nogle tasker :) selvom det dog tager en del timer at lave en færdig :-) 


NÅÅÅÅR JA !!! så har min mor fået den dejligste lille misse-dreng :) - Han er en perser på mellem 1-2 år :) han er hamrende legesyg, og meget selskabelig. 

er han ikke deeeeeejliiiiiiig ! :-) <3

Nå men jeg tror at det var det for denne gang :) - jeg vender frygteligt tilbage (denne gang for good) . hehe 

Ciao people :)
- Michelle has left the building :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)