lørdag den 21. juli 2012

en glad vifteSE ! :-) disse flotte servietter var hvad jeg modtog med posten den anden dag - fra en rigtig sød kvinde i Maribo :-) Der er rigtig mange - og de er alle sammen virkelig fede.
Jeg bliver så glad når folk de vil hjælpe os med at samle de ting som vi har brug for - der dumpede også pludselig bare nogle the-poser i postkassen - fordi det havde vi også søgt efter :=) - det er sååååååå skønt, at selvom vi i HØJ grad lever i et egoistisk samfund ud over alle grænser, at der så alligevel stadig er nogle i mængden, som har lyst til at bruge sin tid og sine penge på at sende os sådan nogle småting :) - det er alligevel dyrt hvis man skal ud og have SÅ mange forskellige slags servietter - og ja mht the-poserne - ja hvor meget the kan vi så nå at drikke selv? :-) Derfor betyder det så meget for mig at der er nogle venlige sjæle, som har lyst og overskud til at hjælpe os, og for det er tak vist kun et fattigt ord :-)

Så husk at værdsætte dem i har omkring jer, gør noget godt hver eneste dag, hvad enten det måske bare lige er at tage opvasken for din mor, eller støvsuge for din far - eller you name it ... 
- vi kan alle sammen gøre en verden til forskel - bare ved de små ting her i livet. 

Kys og kram og positive tanker
- fra Michelle :-) <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)