fredag den 27. juli 2012

En kommentar ;-)


Som billedet så præcist siger - skriv gerne en kommentar til mine indlæg - hvis du da altså har lyst til det :-) 
- jeg har omsider fået ændret indstillingerne - så enhver kan gå ind og kommentere på mine indlæg - dette gøres ved at gå i bunden af indlægget - og trykke på feltet hvor der står kommentarer :-) - herefter kan du vælge hvilken profil du vil skrive fra - og folk med blogger-profil, kan skrive fra den - mens folk som ikke blogger kan rulle "vinduet" ned - og vælge for eks "navn/website" - eller "anonym" - der behøver man ikke at have profil på blogger for at skrive :-) 

Jeg bliver så glad når jeg får feedback på mine ting - det betyder alverden at der er nogle som gider at kigge på det jeg laver - og det giver mig lyst til at fortsætte med at vise mine kreative ting frem - og dele nogle af hverdagens små og store øjeblikke med alle jer skønne mennesker. :-) <3 - så hvis i har lyst - så smid gerne lidt ris eller lidt ros :)

Nat nat - her fra en natteravn ;)
xoxo Michelle <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)