onsdag den 1. august 2012

Glædelig mandag :-)


Sådan så det fine brev ud - som jeg fik i postkassen i går :-) - og som i nok kan se - så er jeg kommer ind på min drømme uddannelse :) 10 års venten er overstået :) - jeg gjorde det sq - det som jeg praktisk talt havde opgivet håbet om at nå :)

Så i kan nok forestille jer hvordan min mave havde det da jeg skulle åbne brevet :) - tror ikke jeg har været til at holde ud at være i nærheden af :) - men jeg fik det - og jeg åbnede det - og JEP .. der var sq gevinst :) - og jeg tror ikke man finder en som er mere glad for det end jeg er - jeg kglder mig helt vanvittigt til at komme i gang d. 29. August :) - LOOOOOVE!!!! - og kan nu kalde mig selv for officielt pædagog-studerende - OH YES !!! - ej men jeg kan slet ikke få armene ned igen :=) har sågar overvejet at ramme brevet ind og hænge det op på min væg - bare lige for at minde mig selv om hver dag - at jeg kan hvad jeg vil - hvis jeg kæmper for det :) 

- Btw - så ved jeg godt at der har været lidt stille på bloggen de sidste dage - men jeg har simpelthen haft gang i så mange ting - det er liiiiige før det render mig over hovedet :D griner.. 

- jeg er i gang med at istandsætte og male det overskab som hører til den skænk som jeg tideligere har lagt billede ind af - det var ellers ikke planlagt - men nu fik jeg lige lysten til det :) - men nu er jeg omsider ved at nå enden med det - mangler kun lige de sidste småting :) - så kan jeg give mig til at lave noget nyt :) .. 

Billeder kommer snaaaaaart :-) Glæder mig til at vise resultatet frem til jer alle :) og selvf. også høre jeres meninger omkring det :-) - 

Husk at passe på hinanden og ikke mindst jer selv derude - husk at fortælle jeres nærmeste at i elsker dem - man ved aldrig hvornår det er for sent - og som jeg også har sagt før - så hjælp hinanden :) du kan ændre dagen for en anden person - hvis bare du giver dem det smil, som de måske lige havde brug for :=) 

Carpe Diem - positive tanker 
- xoxox Michelle <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)