mandag den 23. juli 2012

Lidt Ecoist er man jo nok

Sååå er jeg gået i gang med et lidt større projekt :) - nemlig en candywrap taske - i en større udgave end dem jeg hidtil har lavet :)

- jeg laver den ud af gamle Elle blade - og der kommer masser af forskellige farver på den - og jeg tror den har udsigter til at bliver SUUUPER flot :) - jeg har kun nået at lave en enkelt ring ud af jeg tror ca 8-9 stk - men det skrider hastigt frem ad :-)¨


Når jeg er færdig med den, skulle den gerne gå hen og blive skulder-taske-størrelse, - og forhåbentlig med flad bund, hvis det vil lykkedes for mig :-) - indtil nu har jeg kun lavet små tasker, men nu var tiden inde til en lidt større udfordring :) - forresten så er den blå taske jeg lavede - til salg for 200 kr , hvis nogen skulle være interesserede ;-) 

- Som Navnet " Candy wrap" jo også indikerer, så er det tasker der oprindeligt blev lavet af slik-papir, som foldes og flettes - men efterhånden som det er blevet mere og mere populært med disse tasker & punge, så har folk fundet rigtig mange super flotte alternativer :-) her i blandt gavepapir, the-poser, kaffe-poser, ja you name it. Der er også lavet mange tasker ud af avis-papir, og jeg har også selv engang lavet en ud af Anders And blade:-) Mulighederne er uendelige - det er bare med at have fantasien til at finde idéerne :) (her er nettet en suuuuper inspiration - google er din ven i disse situationer) :-)

Ecoist er nok det førende professionelle mærke inden for disse typer tasker, og priserne på en taske ligger også derefter :-) men de fåes i alle mulige farver og størrelse og faconer. 

Det er  kasserede eller overskydende tryksager, etiketter, plakater og andet papir der bliver til flotte og fantastiske tasker i hænderne på håndfletterne hos Ecoist. Hver taske er unik, og taskefletterne er heller ikke hvem som helst. Det er fattige kvinder - ofte uden uddannelse - der fremstiller dem hjemme eller i små produktionsenheder i blandt andet Mexico og Peru. 

Det sker efter fair trade-principper, så de får en retfærdig betaling for deres varer og mulighed for en bedre tilværelse. Som prikken over i’et planter Ecoist et træ for hver taske, der bliver solgt. 

Hugs and kisses 
- Michelle :-) <3<3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)