lørdag den 14. juli 2012

Michelle VS Huset - På christianshavn

Som mange nok ikke allerede ved - er jeg meget huset på Christianshavn fanatiker :) og sidste sommer var jeg en tur med Molly i København for at se Nik & Jay i tivoli. 
- I den anledning valgte vi at tage en tour rundt for at se lidt af det vi gerne ville :) - Det inkluderede bl.a. en tur på Christiania - og så en tur nede på Amagergade - hvor "huset på Christianshavn" som bekendt er optaget :)

- Jeg var fuldstændig oppe og køre - det var SÅÅÅÅ fedt for mig at komme derind - selvom at det måske var en gratis glæde - ja så kunne det vist ikke gøres op i penge for mit vedkommende :)
(jeg takker stadig Molly for at have tålmodighed til at høre på mig - var vist liiiiiiidt op og køre) :D

Vi startede på Christiania - og der kom nogle ret interessante billeder ud af det :D

Det er så Molly ved en eller anden skraldespand på Christiania - hvorfor vi tog det billede, må jeg indrømme at jeg ikke kan huske ;D

En eller anden random kop - jeg skulle bare tage et billede af den - og synes egentlig at billedet blev ret flot :) smiler

en snegl jeg synes var super flot :)

Speciel Price for u ma friend ... :D

Ved Christiania skiltet - synes egentlig at det var rigtig flot lavet :) 

Det er så mig ved Christiania skiltet - folk omkring os var ikke et sekund i tvivl om at her var nogle bøge-tosser.. :D

Så gik turen mod amagergade - vi var lidt lost mht hvilken retning vi skulle gå i - men vi havde da vores IPHONES!!! - og ser i - med dem - kan selv piger finde rundt :D 

ret genialt billede af Molly og mig - på vej ned til Amagergade :)

der så vi da også lige en smadder flot cykel :) og længere henne af vejen stod endnu en spray-malet cykel .. SE DET ER KUNST ! :)

- Da vi stod på torvegade - gik vi forbi dette skilt :) - og jeg blev sådan helt nostalgisk - og MÅTTE BARE ha et billede :) så Molly hun poserede - og skal lige sige at de mennesker som gik på den anden side af vejen - grinede ret meget af os :D

YAAAY - AMAGERGADE !!!! FUCKING ENDELIG !!! - og det med "Lastbiler - forbudt - skiltet" - Logisk nok når man ser gaden! :)

Amagergade part 2 - nu med mere molly :D

Jeg tror ikke der kan sættes ord på hvor fedt det var for mig at se dette :) jeg råbte og jeg skreg :D

hvor meget jeg end er for grafitti - så synes jeg det er synd at lave det lige netop her - da det er et sykke danmarkshistorie som denne gade repræsenterer :)

Hell fucking yeah :) EJ men altså.. og stadig det originale skilt der hænger der - efter 42 år :)

Jeg råbte bare - HER HAR POUL REICHHARDT GÅET !!!! 

Mig på amagergade ;) - nede ved volden :)

OH YES !!!!!

Christianshavns vold - lidt mere tilgroet end i serien - men stadig über fedt at se :)

DER HAR VI DET SÅ !!! det berømte hus - man kan sagtens se det er det - men der er ikke ret meget der indikerer det mere - med mindre at man ved hvad man skal kigge efter :) 

& nu sidder i sikkert og tænker - "hvor kommer det her fra - så længe efter" - og jo det skal jeg fortælle - det er såmænd fordi jeg for første gang i det år der er gået - er gået i gang med at se serien igen - og så fik jeg lyst til at kigge mine billeder igennem - og besluttede mig så for at lave en blog ud af det :D - længere er den simpelthen ikke :)

DET VAR EN KÆÆÆÆÆÆMPE oplevelse for mig at se det - da det betyder RIGTIG meget for mig... Huset på Christianshavn & matador - er to serier som jeg virkelig ser som et stykke danmarks-historie.. og to serier som jeg kan se & har set en milliard gange :)

LOVE IT - AND WILL ALWAYS LOVE IT !!! - deal with it :)

- Michelle Over and Out ! :)

2 kommentarer:

  1. har selv været der 3 gange nu, for jeg forguuuuder Reichhardt !! :-) er selv 21 år

    SvarSlet
    Svar
    1. Så er vi to :-) smiler.. det er sååååå facinerede at være derinde - når man bare kan fornemme al historien :-)

      Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)