torsdag den 12. juli 2012

ny dag - nye muligheder

God eftermiddag alle sammen :-)


så nåede vi torsdag :) - i dag har jeg ikke rigtig nogle planer - andet end at jeg liiiiiige skal et smut på container-pladsen og dumpe min mors gamle sofa - og så ellers ud til min morfar med den i hans kolonihave ! :-)


Når man kigger uden for - så bliver jeg så glad i låget - solen skinner og det er rent faktisk varmt i dag. De sidste dage har været meget grå og triste - og der er kommer RIGTIG meget vand. 


Man kan enten vælge at lade det triste vejr gå en på - eller man kan vende det til noget positivt. Regnen er jo ikke negativ i sig selv :) den sørger for at liv kan overleve - planter træer, osv :) 
jeg priser mig lykkelig for at jeg har muligheden for at opleve regnen - dufte til naturen når regnen er faldet - den dufter bare mere intenst. 
OG der er jo sååå meget andet man kan lave af hyggelige ting, når det regner - man kan spille spil med familien (nok ikke lige det mange unge gider at lave - men det gør JEG.. for jeg værdsætter min familie langt højere end mange andre unge på min alder gør) 


:-) så tænk positivt over regnen - og nyd at du har muligheden for at opleve noget der kan være så smukt. 


Og når solen så endelig titter frem på himlen - så er det jo bare med at komme uden for og nyde den :) tage sol i haven, eller på terrassen eller ja på stranden :) det er i hvert fald hvad jeg har tænkt mig at gøre. :) - EFTER at jeg har været på container-pladsen med sofaen :D 
så en ny dag = nye muligheder - nye muligheder for at gøre den der lille ekstra ting for et andet menneske , som måske virker ubetydeligt for dig, men som kan rede hele den anden persons dag. Så tænk over det - det kan være en ældre skrøblig kvinde - som har brug for at der er en der hjælper med at få hendes indkøbspose ned fra båndet - eller en trist mand der går op igennem byen, hvor et smil fra en fremmed, måske lige var det han havde brug for. 


der skal såååå lidt til at gøre andre mennesker gladere - smil til verdenen, så smiler den igen. 
:-) brug dine muligheder, udnyt dem - og alle de mennesker som så ikke har overskud eller lyst til at tage imod et smil, ja lad dem passere dig revy - og smil til de andre som har brug for dit smil :)


- RIGTIG FANTASTISK DAG TIL ALLE!
- Fra hende der Frk. Spuur :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)