tirsdag den 17. juli 2012

Spænding :)

Nu nærmer tiden siden for at det frygtede brev dumper ind i postkassen :-)
- Brevet der kort sagt nærmest afgører min fremtid :-)


- brevet som fortæller mig om jeg de næste 3 1/2 år skal studere til pædagog :-) Jeg er MEGET spændt og MEGET nervøs .. der er kun 13 dage til jeg ved hvordan jeg skal bruge de næste år :)


Jeg har dog fået at vide at pædagogseminariet har lige så mange 1. prioriteter som de har ansøgere - så mon ikke der er en chance for at jeg kommer ind :) (kryds lige alt hvad der krydses kan for at de har ret). 


XXXXXXXXXXXXXX


i 10 år har jeg gået og drømt om at blive pædagog - og om 13 dage er det afgjort om jeg kommer til det :) - det kan godt være at jeg overreagerer en smule - men jeg synes sq det er nervepirrende ikke at vide hvad der kommer til at ske .. :)


- Men ønsk mig held og lykke - og som sagt - kryds hvad der krydses kan for mig d. 30. juli :) 


Happy thoughts - 
xoxo Michelle :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)