onsdag den 11. juli 2012

STOR DAG !!!!

Gooooooodmoooooorrrgeeeeeeeen :-)


- I dag er en stoooooor dag - men hvorfor - må i lige vente med at få afsløret :)' men det er en dag vi har set frem til længe nu - og kl ca 10:30 er det overstået :)


Jeg skulle RET tideligt op i dag (taget i betragtning af at jeg har ferie - og ikke har været tidligt op læææænge) :D - skulle egentlig op kl 08;15 - men min mors dejlige perser synes altså at vi alle sammen skulle op liiiidt før - så han begyndte at miaaaaveeee så hele huset kunne høre det :D


så jeg endte med at stå op kl 07:45 - og så ned og lige glatte hår, lægge make up - og finde tøj, og så er vi good to go :-)


Jannik sidder og drikker sin morgenkaffe (dagen er dømt til dårlig, hvis ikke han får den, så det er MEGET vigtigt) - og mor er også lige stået op. hoov .. tror jeg skal pakke nogle flag ned :D hehe.


Ude af døren skal vi være kl 08;45 senest.. :) GAAAAAL JEG ER TRÆT ! (synes jeg bare lige var vigtigt lige at nævne) :D 
- nå men off we go in a minute.. :) (ja ja ja - man har vel fået 7 i mundtligt og skriftligt engelsk på B ) - Griner lidt for mig selv :D - det var så hvad jeg kunne udrette med det .. skrive en engelsk sætning på min blog - som jeg tror ingen læser :D - Jow jow Michelle - du får virkelig udrettet noget .. :D NOT ! :D


- Men giver jer (hvem der end er derude) en update senere . forhåbentlig :D
C U kiiiiids ! ..Michelle has left the building (or not yet, but i'm going to, in a few minutes - you get the point - or not?) :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)