torsdag den 12. juli 2012

Weird dag :O

Hej igen allesammen ..


- Ja dagen blev jo ikke heeeeelt som vi havde forventet - som mange af jer nok har gennemskuet på min status-opdatering på fb..


Hemmeligheden var at Jannik (min lillebror) skulle til teoriprøve til bil - men blev afvist derude af den motorsagkyndige - fordi hans kørerlærer har sjusket BIG TIME med papir-arbejdet.. 


så everyone - gør jer selv den tjeneste - læg jeres penge et andet sted end hos Søren Jørgensen på Gedservej i Nykøbing F. - hvad der skal ske med Jannik og hans kørekort fremover er lidt uvidst .. Der er snak om at Jannik måske skal starte forfra med kørekort - selvom han allerede har taget det hele (hans kørelærer har "glemt" at underskrive to lektioner i Janniks lektionsplan) - og hvis det ikke kan dokumenteres at han rent faktisk HAR taget de lektioner - ja så må han forfra. Så vi har snakket med diverse mennesker i dag for at finde ud af hvordan vi skal forholde os til situationen - og vi har snakket med den motorsagkyndige - og han mener at der godt kan gå hen og blive en sag ud af det, men nu må vi se. 


- Nå men videre opdatering følger når der er noget at fortælle :-)
Rigtig god aften til alle. 


- Michelle has left the building :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)