torsdag den 16. august 2012

25 år er gåetsom de synger til Hr. og Fru Varnæs's sølvbryllup i Matador "25 år er gåååået" - siden min mormor og morfar sagde "Ja" til hinanden i kirken. d. 23 August kan de fejrer deres sølvbryllup - og i den anledning skal jeg bage en sølvbryllups-kage. (jeg har bagt en del - så forventer at det bliver en stor flot fondant-kage) :-) ' jeg ville bare høre jer om i havde nogle gode idéer til hvordan jeg laver " 2 & 5" pænest :) det skal være nogle store tal :) jeg havde tænkt at købe noget sølv-maling (spiseligt) - og så male talene :) men er åben for idéer :) - jeg glæder mig meget til at fejre dem - og synes at det er flot at de har holdt sammen i så mange år :)

der er mange praktiske ting som følger med - og som de gerne vil have hjælp til - bl.a. skal vi have lavet en æresport samt et skilt .. Jow tak .. :) griner .. ' og så er der alt det praktiske mht til maden osv :) men det klarer de heldigvis selv - jeg skal vist kun ud og lege chauffør :) griner .. men dejligt man kan hjælpe :)

- Kan i alle have en fantastisk aften :) <3 pas på jer selv og hinanden -
det er det vigtigste i har <3

xoxo Michelle <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)