onsdag den 29. august 2012

Første skoledag

Som mange af jer nok har set - så har jeg haft min første skoledag i dag :-) ' og må sige at det er gået over al forventning :) - det er virkelig et dejligt sted (har jo gået i skole på samme sted de sidste 3 år ) - men miljøet på pædagogseminaret er helt unikt :) - og glæder mig VIRKELIG til at tilbringe en masse timer der :) - vi havde en spændende første dag med en masse fælles leg og øvelser alle sammen (ca 90 mennesker) - og en masse information - og man kan alligevel ikke huske en masse af det nu :) men det kommer jo nok hen af vejen :) - men glæder mig virkelig til at udvikle mig personligt - allerede i dag har jeg flyttet rigtig mange af mine personlige grænser - såsom nærhed med mennesker jeg ikke kender - min generthed - og indelukkethed :) - alt det blev for første gang skubbet til side - og man må sige at det gav pote .. :) ' så jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad der sker med mig personligt - men igen, det er jo ikke engang sikkert at jeg når at opdage det :=) ' men jeg er helt sikker på at når jeg er færdig som pædagog, så er jeg ikke længere det samme menneske som jeg er nu :-) så kan man så diskutere om det er godt eller skidt :=) Griner .. ' men synes lige at jeg ville dele min første skoledag med alle jer der læser med :) ' RIGTIG GOD DAG TIL ALLE I DEJLIGE MENNESKER !!! 

:) <3 
Hugs and kisses 
- Michelle ! <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)