onsdag den 8. august 2012


Hej alle sammen - jeg undskylder at der har været så stille her på bloggen de sidste mange dage - men der har været rigtig meget at se til. Min lillebror Jannik fyldte 19 år i går, så der var en masse praktiske ting som skulle klares ang. det ;) - men han havde en fantastisk fødselsdag - vi havde familien på besøg - så han blev fejret godt :) - men det har været lidt knapt med tiden her de sidste dage - og derfor er det heller ikke blevet til så meget kreativt :)

Mannequinen som i ser på billedet er en gave fra min mors og ja hele vores families gode veninde Line .. <3 Hun forærede mig lige en mannequin til 4000 kr - bare sådan fordi hun synes at den skulle jeg have :-) hvor dejligt et menneske har man så lige lov at være - tænker jeg? :-) <3 jeg er meeeeeget glad for hende - men det kan i sikkert sagtens forstå :-)

mht mine projekter som jeg har gang i lige for tiden - så kan jeg fortælle at jeg er færdig med overskabet til min skænk - men at jeg lige er rendt ind i en forhindring :) - Jannik er kommet til at smidde skruerne til at skrue lågerne fast med - væk :) sååå vi skal lige have fundet nogle andre skruer - og så skal vi have fundet en eller anden smart måde at få skruet det op på væggen - for bagbeklædningen kan ikke holde skabet :) så hvis nogle sidder derude og lige ved hvordan jeg får det op og hænge på anden vis - jamen så kontakt mig endelig :) - det er lidt øv at have brugt så meget tid på noget - som så ikke kan blive gjort "færdigt" :-)

Jeg er jo også i fuld gang med min skuldertaske - og jeg er kommet så langt så jeg troede at jeg var færdig - så jeg syede alle ringene sammen - samt bunden - men fandt så ud af at jeg gerne ville have at tasken var højere - så jeg er ikke heeeeelt færdig endnu - jeg må igang med at folde og skære og flette lidt igen :) - men den skal nok snart blive færdig . smiler :)

- nå jeg vil begive mig til at sy nogle pudebetræk til mine sofa-puder :) - så kan i alle sammen have en fantastisk aften :)

- husk at passe godt på jer selv og hinanden ! <3

xoxo Michelle <3

2 kommentarer:

  1. Hej skat. Kan man ikke sætte nogle "bjælker" bagpå skabet?

    SvarSlet
    Svar
    1. jo vi havde også overvejet det :-) - men vi skal sådan lige finde ud af hvordan vi kan få det til at holde :) - det er et lidt større puslespil :) smiler

      Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)