mandag den 20. august 2012

Hej Alle sammen - Så er jeg tilbage på pinden igen - efter nogle dages fri .. der er sket en masse her i weekenden , som har gjort at jeg ikke har kunnet blogge :( - desværre skete der det at jeg fredag aften var nede og handle sammen med min lillebror Sander - hvor han falder på Netto's parkeringsplads - og brækker håndledet -' så afsted det gik på skadestuen - og nogle timer efter kommer han hjem og fortæller at han er blevet indlagt og skal møde ind på sygehuset igen i går morges kl. 08:00 - det viste sig så at hans håndled er så slemt brækket at hvis han ikke blev opereret hurtigt, så ville hans håndled vokse skævt sammen, og så ville han ikke kunne bruge sin hånd ordentligt .. Så hele dagen i går gik med at ligge på sygeuset med ham - og vente på at han kunne blive lagt i fuld narkose - så de kunne operere hans hånd.

Hjemme gik det også rigtig "godt" - der var vores kat Pusling nemlig gået i fødsel - 3 uger for tidligt - og fødte en dødfødt killing (heldigvis var der kun 1) - som vi desværre måtte ud og begrave i haven :'( - så to ikke så rare ting på én dag ..

dagen i dag er gået med at pleje og pusle lidt om Sander som selvfølgelig har ondt oven på i går - men hans humør er højt - og armen er i gips - så han overlever nok :)

Billederne herover er fra i torsdags hvor jeg var med min mor og Jannik i Roskilde - da min mor skulle op til tjek på Roskilde sygehus til tjek :) - og vi udnyttede muligheden for at tage en tur op igennem gågaden - og vi endte i søstrene Grene (total yndlingsbutik) - og vi fik købt en masse hobby-ting :) - på vej ned til gågaden - gik vi igennem den mest idyliske og romantiske lille gade
(det øverste billede) - og synes den var så henrivende - at den måtte jeg da have et billede af :)

- men nu ved i hvorfor her har været så stille :) - men der skal selvfølgelig nok ske lidt mere her i løbet af ugen :) (der er bl.a. et søvlbryllup på torsdag som skal klares og planlægges)

Pas godt på jer selv og hinanden <3

xoxo Michelle <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)