tirsdag den 21. august 2012


Ja billedet siger jo det hele ;-) men ville bare lige fortælle jer hvor awsome i alle sammen er :) tænk at der i går var 200 mennesker som kiggede forbi min blog :) ej men det er jo for vildt :) ' er sååååååå glad for at i gider at tage jer tid til at se hvad jeg laver herinde :) ' og så har jeg fået nogle flere faste læsere *:) SUPER DEJLIGT ... og vil gerne opfordre jer til at blive faste læsere - så får i besked hver gang jeg lægger noget nyt ind :-) det kunne være fedt at se hvor mange jeg kunne nå op på :) har indtil videre "kun" 7 (det synes jeg i forvejen er mange) - men hvor kunne det være nice at have endnu flere :)

det betyder meget for mig at i vil bruge jeres tid på at kigge mine ting , for hvis ikke i gjorde det - ville det jo ikke være nær så sjovt at blogge :) 

THUMPS UP FOR ALL YOU GUYS !!! <3
(bare lige som total ligegyldigt info - så er jeg snart oppe på mine 2000 sidevisninger i alt) :) <3 

Håber i bliver ved med at følge med herinde :) <3

xoxo Michelle <3

2 kommentarer:

  1. stort tillykke, har selv en lille blog, du er velkomme til at et kig http://genbrugsfund.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. hej Lone :-) tusind tak :) jeg tager gerne et kig på din blog :=)

      Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)