fredag den 3. august 2012

new best friend ;)Seeee - dette er min nye bedste ven :-) det er en skære-maskine - og nøøøøjs hvor den sparer mig for meget arbejde når jeg skal lave tasker og kort osv :) - men nok mest med taskerne - så skal jeg ikke sidde og måle, skære/klippe osv - den gør begge dele på samme tid - YES !! . smiler .. - loooove it - og den kostede kun 200 kr i føtex - og når man tænker på hvad den sparer mig for, så er det penge der er givet godt ud :) - normalt tager det lidt tid at sidde og finde siderne man skal skære i - og så måle, tegne op, og skære .. men med denne her tog det mig en halv time at lave ca 200 stk "flapper" - det svarer så til 3 ringe + det løse :-) - YES YES YES siger jeg bare :) - så nu kan jeg endelig få lavet min store skulder-taske færdig, som også vil blive lagt op til salg herinde og på fb :) - & undskylder for at indlægget kommer så sent - men jeg har været til Radio Sydhavsøernes live-koncert hele aftenen - og er først lige kommet hjem - og vil poste et indlæg i morgen, med billeder derinde fra :) - må i alle sove rigtig godt når i kommer dertil - jeg selv er nemlig MEGET grydeklar ;)

- Nat nat , positive tanker, 
xoxo Michelle <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)