tirsdag den 14. august 2012Så er jeg efterhånden ved at være klar, parat til skolestart :-) - Jeg var i føtex den anden dag - og der faldt jeg over disse linierede blokke - med en slags plastik-lomme-forside - med noget print af en art (ligesom myland kalenderene . med udskiftelige forsider) - og det synes jeg var rigtig fedt - for så have jeg mulighed for at lave min helt egen unikke forside :) Og her er så resultatet :) - de er suuuper søde - og det er bare servietter der er strøget på A4 papir - og så er der jo lige lavet nogle "merkater" og sat på :-) - jeg tror i hvert fald ikke på at der er nogen der kommer i skole med nogen magen til :-) - og så er det jo så fedt at jeg kan skifte det ud når jeg får lyst - for eks kan jeg lave noget andet til jul - og påske osv :)

Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang igen :) - har haft ferie fra d. 16. maj (læseferie frem til først i juni - og så eksamner i hele juni (en gang om ugen)) - så trænger rigtig meget til at komme igang igen nu - og glæder mig vildt til at se hvordan studie-livet kommer til at være på pædagogseminariet :)

Nå men det var alt for i aften :)

Kan i alle sammen sove rigtig dejligt - og husk at nyde dagen - og passe på jer selv og hinanden derude :)

xoxo Michelle <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)