lørdag den 25. august 2012

Såååååå - så fik vi holdt sølvbryllup for de gamle "nisser" :-) og hold da op en dejlig dag det var - det må jeg nok sige - der var 29 mennesker sådan godt fordelt over det meste af dagen :) & jeg fik bagt min kage - og den smagte hammer godt :) - det var en bund af chokoladekage - så kom der et lag med kagecreme blandet med blendede jordbær - og oven på det et mellem lag af en vanilje-kage - og så et lag med hindbær mouse - og så ellers vaniljekage på toppen. & så er der kommet almindelig hvid fondant på - og pyntet med pink-farvede fondanthjerter :) og så lidt ekstra pynt - "25-tallet" er skrevet med smeltet chokolade - som er flydt lidt ud - som det nok kan ses :) - men sådan er det jo bare :) gæsterne var glade - og det sidste af kagen blev spist i dag - så den må jo have smagt rigtig godt :) griner .. 

- men så er der endelig tid til at blogge igen - der har været lidt meget af se til her de sidste dage :) - men jeg fik også færdiggjort min sangskjuler til dem - som også kan ses på billedet oven over her. Jeg lavede en lille kopi af deres kolonihavehus - hvor festen blev holdt :-) 

nåååå - men nu vil jeg snart hoppe igang med at lave nogle flere ting - så jeg snart kan få brugt alle de ting jeg har samlet alle mulige steder :) (min mor er ved at være træt af at jeg fylder hele stuen med alle mine ting - det kan IKKE forstå - hihi)

Carpe Diem <3
- xoxo Michelle <3

2 kommentarer:

  1. ja dagen blev rigtig vellykket på trods af at vejrguderne ikke helt synes vi skulle have det nemt. En god vind fik rystet lidt i teltene men alt gik fint alligevel. Du bagte den mest vidunderlige kage og alle roste den til skyerne. Den lille model af kolonihaven som du lavede som sangskjuler var helt perfekt til min sang til mormor og morfar :) og æresporten som vi også fik lavet med hjælp fra nogle søde venner i haverne omkring derude blev også ret vellykket :) super dag for alle men nok især for mormor og morfar som har været trætte efter en hel dag "på" :)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)