tirsdag den 14. august 2012


Wooooooow - hvor er i vilde alle jer som sidder og kigger med :-) er så beæret over at jeg har haft 1000 sidevisninger på så kort tid :-) det er så fedt at i gider at bruge jeres tid på at side og læse hvad jeg skriver og lægger ind af billeder osv. Havde ikke drømt om at så mange ville kigge med - det var egentlig bare en blog jeg lavede for lang tid siden - som jeg så tog op igen - og jeg lavede den egentlig bare for sjov - for at jeg havde en side og lægge billeder ud på osv *:)

MEN HOLD DA OP HVOR ER DET SKØNT !!!! - stoooooor tak til jer som er inde og kigge - og bliv endelig ved med det :) smiler ..

- i er for seje alle sammen <3

xoxo Michelle <3

2 kommentarer:

  1. HJERTELIG TILLYKKE MED DE FØRSTE 1000 VISNINGER :) Hvor dejligt at så mange følger med og forhåbentlig bliver inspireret af dig også :) godt gået min mus <3

    SvarSlet
  2. Tuuusind tak mor <3 Det er virkelig dejligt at så mange kigger med :) og jeg håber også at de måske kan bruge mine idéer til noget :)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)