torsdag den 4. oktober 2012


Woooow mennesker :-) 2000 sidevisninger - det er jo for vildt :-) tænkt at der stadig er nogle som gider at gå ind og kigge min blog, selvom at den har stået stille den sidste måned - og jamen hvis jeg lige hurtigt skal opsummere hvad der er sket -  jamen så er jeg startet i skole på pædagogseminariet - og det har været en hård måned med sygdom - stress - skole og veninder - samt familie :) - det har været spændende og hårdt at komme i gang igen - og det er også derfor at det ikke er blevet til ret meget inden for det kreative :) jeg har dog syet sengetøj og en dug :) 

Sengetøjet er to enkelte dynebetræk samt pudebetræk - til almindelige dyner - det er i noget 70'er agtigt mønster og farve - og derfor synes jeg det kunne være super fedt at prøve at sy mit eget sengetøj - da jeg har dobbeltdyne  - 2x2,20 m ;) - så jeg sad i 5 timer og syede og syede og syede - og endelig blev det færdigt :) jeg skal nok lægge billeder ind af resultatet :) - og dugen er faktisk også et dynebetræk - jeg har klippet - syet kanter - og lavet runde hjørner på :) og nu pryder den mit spisebord :-) det er faktisk hvad det er blevet til - det er ikke så meget - men det er da lidt :D 

Jeg håber meget på at i vil blive ved med at følge med herinde - også selvom at der måske er lidt stille - lidt for længe :-) ' jeg skal gøre alt hvad jeg kan for at komme ind i kampen igen :) - det er bare lige det der med at få idéerne til det :) 

Kan i nu alle sammen have en rigtig dejlig aften :) og nyde de mennesker i har omkring jer :) <3

xoxo Michelle <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)