fredag den 30. november 2012

AWSOME!!


For nogle er det måske ikke det helt store - måske lidt plat endda - men for mig er det VIRKELIG STORT !!! :-)
-Tanken om at der nu er 4000 mennesker som har været inde og kigge hvad jeg har lavet, og hvad jeg skriver. Det er fuldstændig fantastisk :) - og jeg ved godt at jeg siger det meget, men det er virkelig oprigtigt ment - jeg synes virkelig at i er fantastiske fordi i gider :-)

- Det er dog lidt uvirkeligt at jeg ville få så mange læsere hver dag :) da jeg i sin tid startede den her blog - der regnede jeg ikke med nogen læsere overhovedet - så stod den stille i mange måneder - så begyndte jeg at bruge den i sommers - og så begyndte interessen at melde sig - så stod den stille igen - og nu har jeg så haft over 4000 sidevisninger :-) 

jeg er super stolt, og super glad :) og det er virkelig en motivationsfaktor for mig - det giver mig lyst til at blogge mere :) <3

I er fantastiske !!!

xoxo Michelle <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)