onsdag den 14. november 2012

BACK IN ACTION !!
For good this time (-:

Hey alle venner og veninder (: 
- med bonderøven kørende i baggrunden på computeren - og redskaberne liggende ved siden af mig på bordet - bestemte jeg mig for at jeg skulle altså igang med at blogge ordentligt igen :-) Som i sikkert kan se - flere steder - så er jeg jo startet på studie igen (: - og må indrømme at det har taget det meste af min tid - og så kom arbejdet så bag efter - men nu tænkte jeg at jeg jo lige så godt kunne bruge de sene aften-timer på at blogge mig og hygge mig med det :) det kan måske også hjælpe til at afstresse en smule :=) - Livet som seriøs studerende på pædagog-seminaret, det er et fantastisk, men også hårdt, liv :-) har fået de bedste veninder jeg kunne ønske mig - og dét i sig selv, er en kæææææmpe udfordring for mig, personligt:-) jeg er jo lidt af en særling :) - men jeg tager det i stiv arm - og må indrømme at jeg ville ikke være dem foruden. :) - der er selvfølgelig også en masse lektier, men det hører jo med :) 

På billedet oven over - ser i mit nyeste projekt :) startede i går aftes, og det skulle gerne blive til endnu en taske/pung - men denne gang i limegrøn og orange :) Hvordan det endelige resultat bliver, det kan jeg kun gisne om - der kan nå at ske meget endnu :)

- Jeg har ansøgt om at blive anmelder hos et firma der hedder MilleM - de laver hår-produkter - så håber meget på at jeg bliver udvalgt :) - det vil samtidig også betyde endnu en ting at blogge om :=) YAY !, 

- Lige en update (: - selvom der har været MEGET (FOR MEGET) stille på bloggen de sidste måneder, så har jeg alligevel formået at have 2150 sidevisninger :) - ej men det er jo for vildt :) håber at det er mennesker som har fundet min blog inspirerende - og har kunnet bruge nogle af de utallige idéer som ligger herinde :) . meen tuuuuusind tak til alle jer som er herinde og kigge, selvom der er gået temmelig længe siden sidst :) - jeg sætter enormt meget pris på det :) 

- men jeg vil hoppe igang med "arbejdet" igen :) - det kunne jo være det blev en julegave - men who knows :=)

Take care of yourself and each other ! ¨
xoxo Michelle <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)