torsdag den 15. november 2012

do it like a dude

- For det første er det en hammer god sang med Jessie J - men da jeg hørte den, fik den mig til at tænke på en masse ting... ' som teksten siger "do it like a dude" - der er mange ting der pludselig er blevet mere chauvinistisk rundt omkring i verden. I den forbindelse kom jeg til at tænke på det afsnit af "sex and the city" hvor Carrie diskuterer hvorvidt kvinder skal opføre sig og have sex som mænd. Altså i hvor vid udtrækning at det er acceptabelt at kvinder opfører sig som mænd gør. Jeg synes det er et temmelig interessant emne at tage op - fordi det indeholder så mange aspekter.

  • skal kvinder kunne gå i det samme tøj som mænd?
  • skal kvinder kunne opføre sig lige som mænd når det gælder erobringer i by livet?
  • skal kvinder være lige så hardcore som mænd kan være?

.... Ja det vil der jo nok være delte meninger om.. jeg synes bare at meget af femminiteten er forsvundet, og i stedet er blevet præget af lidt mere maskuline træk... 

Går man en tur op igennem hvilken som helst by - i mit tilfælde Nykøbing F - jamen så er der utrolig mange beviser på netop dette - Kvinder og piger som i høj grad er inspireret af det mandelige tøj-stil .. for det meste er det dog "street-style" der ses oftest .. Caps - baggy-bukser - osv :-) ... og nu skal det slet ikke misforståes - har intet imod at kvinder klæder sig sådan :) jeg hylder forskelligheden hos mennesker :) - men synes bare at mange ting er blevet sådan at vi skal kunne gøre det samme som mændende :) 

Score hver aften i byen - slæbe dem med hjem - og ja så ud til højre og videre til den næste. Det er meget præget af hvordan stereo-typen på en typisk ung mand, ville opføre sig. 

Men ja :) det har godt nok lavet et shift ... Fra den gang i for eks 50'erne hvor kønsrollemønstrene i dén grad var adskilt og hvor der ikke var nogen der var i tvivl om hvordan henholdsvis mænd og kvinder opførte sig:-) ...  

fra plicérede nedderdele, til baggy-jeans :) 
I guess we can do it like, and just as good as, dudes :) <3

xoxo Michelle 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)