fredag den 16. november 2012


EJ MEN EJ MEN EJ MEN EJ MEN !!!!!! 
- Nu fik jeg jo set den der'sens Twilight film ik? - og jamen altså !!!! - DEN VAR FOR VIIIIIIIIILD!!!!! Aldrig i mit liv har jeg set såååå god en film - og jeg er ellers STOOOR tilhænger af Harry Potter... men denne, slår det HELE!!! - kan slet ikke få armene ned af bare begejstring. 
Enhver der lige nu sidder og overvejer at tage ind og se den - kan ikke sige andet end GØØØØØR DET !!!!! 

- den tager simpelthen den FEDESTE drejning ... VIRKELIG !!! nu vil jeg ikke sidde og afsløre det - men den er ALLE PENGENE VÆRD - og mere til... 

- Jannik og jeg kom ud til biografen, og jeg kan godt sige jer - der var flere mennesker end til en HP premiere ... Der var FULDSTÆNDIG proppet. 2 sale - fyldt til randen med håbefulde mennesker, der kun ventede på at enden på en æra blev nået. & den blev i DEN grad nået med STIL!!!! 
- sidder dog stadig lidt med ærgelsen over at der ikke kommer flere - men samtidig synes jeg også at det er bedst at slutte mens legen er god :-) 

kunne nu saaagtens tåle at se den endnu engang - men nu kan jeg bare gå og glæde mig de næste måneder til den kommer ud på Dvd ... ! :-)

Nå men nu tror jeg det er puttetid for den lille studerende her.. skal møde 8:30 i morgen til 3 timer med DKK undervisning (Dansk, kultur, kommunikation) - sååå må hellere være frisk - men føøørst... GREYS HVIDE VERDEN !! (hvilket er en af mine klare favorit-serier, sammen med selvf tøseserien af dem alle : dadadadadaaaaaaa BEVERLY HILLS - og så selvfølgelig også Desperate housewives) 

men godnat til alle i skønne skønne skønne mennesker :) <3
- pas på hinanden, og husk at klæde jer ordentligt på i denne kulde :D 

xoxo Michelle ! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)