mandag den 19. november 2012

hvordan ser dit sofabord ud?Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at jeg roder ekstremt når jeg laver tasker, og punge :-) de sidste par dage har mit sofabord lignet noget fra Jerusalems ødelæggelse - men sådan går det når man bare kører der ud af, og hygger sig :-) 
Jeg er gået i gang med endnu en pung - denne gang i forskellige teposer - og hvis jeg selv skal sige det, så er jeg faktisk ret tilfreds - jeg synes det er smadder flot med alle de farver :-) 
Det ender nok med at den også ryger til salg - hvis jeg da ikke vælger at det skal være en julegave :-) smiler. 

Jeg har virkelig fundet gnisten til at flette igen :-) de sidste dage er der godt nok blevet produceret da :-) men det er rigtig dejligt endelig at være igang med det kreative igen, det gør mig virkelig glad - og jamen så er det jo bare at blive ved - men det er lige det med at finde tiden til det :-)

Jeg har gået og tænkt over at lave en DIY (do it yourself) af hvordan man fletter - hvordan er stemningen for det? - kommenter gerne dette indlæg :-) -
og måske også hvordan man laver rosetter af te-poser ..

Hvis dette har interesse, så skriv det gerne :) så kan jeg gå i gang med at forberede det - da det er noget der kræver lidt arbejde i form af billeder og måske en video :-)

Jeg håber at i alle sammen har haft en fantastisk weekend og har hygget jer med dem i elsker :-) - min weekend har stået i arbejdets tegn - men jeg er temmelig glad for at det er overstået :) det var rigtig hårdt at komme igennem :) 

Hav en fantastisk dag alle sammen ! :-) 

xoxo Michelle <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)