torsdag den 15. november 2012

I biografens mulm og mørke


YAAAAY !!!!! så kom dagen endelig ... dagen vi alle har ventet på MEEEEGET længe (: 
- nemlig dagen for premieren på det sidste led i sagaen Twilight (: - Jeg må indrømme at jeg glæder mig som et lille barn... det er lige før det er bedre end juleaften :=) ' jeg skal ind og se den med min lillebror Jannik.

I alle årene med harry Potter - var det noget vi havde sammen, at dem skulle vi ind og se på premieren, men i mellemtiden, sneg traditionen med twilight sig ind i mellem også :-) så de seneste 3-4 år, har vi også været inde og se disse sammen :) Det er rart at man har en fast tradition omkring en ting man begge godt kan lide :D - det styrker ligesom søskende-forholdet :) 
Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg LÅÅÅVE LÅÅÅVE LÅÅÅVE twilight (: - og er helt oppe og køre over endelig at få lov at se Bella som vampyr, det er noget der er blevet trukket ud igennem alle filmene ... THE BIG END !!!!

- nå men jeg må hellere se at komme tilbage til virkeligheden (det er lige før jeg har drømt om det i nat også) - lige om lidt kommer Nadia (veninde & studiegruppe), fordi vi lige har en opgave vi skal have skrevet til i morgen :D ' så det må hellere klares ! (jeg tæller timer)

9 1/2 TIME TIL TAKE OFF !!!!!!
- Ciao 
xoxo Michelle <3

pppsssssstttttttttt - håber selvfølgelig på at i kan lide mit nye design herinde på bloggen (: det er blevet lidt mere stilet :) <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)