tirsdag den 20. november 2012

ååh den søde juletid


På opfordring af min søde mor - så synes jeg at jeg ville skrive dette indlæg :-)

Nu er julen jo så småt ved at stå for døren - jeg glæder mig helt enormt til hele julestemningen - det er ikke så meget gaverne (selvom det nu også er en bonus) - men glæder mig til hyggen - stemningen -julebagen - og især alt det dejlige julemusik .. OG OG OG JULEKALENDER .. selvom jeg bliver 21 lige om lidt , så bliver jeg vist aldrig for gammel til at sidde og se julekalender hver aften kl 20 :-) det er dagens højdepunkt :-) Især i år - jeg er jo en Pyrus-pige med stort P - men jeg kan også rigtig godt lide Jul i Valhal - og har glædet mig til den blev vist igen :-)

Der er nogle få julekalendre som altid vil være mine favoritter det er Brødrene Mortensens jul, Pyrus, og krummernes jul :-) - lige nu sidder jeg og hører julemusik fra dem alle - og specielt én, er en af de gode :D

(klik på linket for at høre sangen )

- det er noget af det der virkelig får mig i julehumør :-) - jeg EEEEELSKER julesange - og er også allerede begyndt at høre Radio soft (julekanal) på Radioplay :-) det er så dejligt :)

Hvad skal i lave i julen af spændende ting? :-) 
- Happy early x-mas 

xoxo Michelle ! <3

2 kommentarer:

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)