mandag den 26. november 2012


Som billedet så tydeligt siger - jamen så har jeg haft 3000 sidevisninger, siden jeg startede min blog :-) .

jeg kunne simpelthen ikke være mere stolt - tænk at der er 3000 mennesker som har kigget på min blog :-) der er simpelthen ikke ord for hvordan jeg har det lige nu :-) jeg hopper næsten op og ned af glæde :-)
Det betyder alverden for mig at i alle sammen derude, gider at kigge hver gang jeg skriver noget - har alene i dag - næsten haft 300 sidevisninger :) ej men det er jo for vildt people :)
Jeg sender en masse kram og en masse kærlighed og julenisser ud til jer alle sammen - og en masse positive tanker og god karma .. det fortjener i alle sammen :) <3 uden alle jer, ville det jo ikke være sjovt at blogge :) håber selvfølgelig at i alle sammen vil blive ved med at følge med herinde - og kom også gerne med forslag til hvad jeg kan skrive om :-) jeg tager meget gerne imod gode idéer :-)

You are amazing !
xoxo Michelle <3 

2 kommentarer:

 1. WWOOOOOOWWWWW HVOR ER DET BARE FLOT :) Super dejligt at se så mange følger med hos dig <3
  TILLYKKE MED DET FLOTTE VISNINGS-TAL :)

  SvarSlet
  Svar
  1. taaaak søde mor :-) er også helt rundt på gulvet over alle de mange mennesker som hver dag går ind og kigger min side :-) det er helt vildt jo :-) men det er super dejligt ! <3

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)