mandag den 24. december 2012

Færdig kreation

Så fik jeg lavet en ny taske færdig - denne gang i de farverige Anders and blade :-) dette er faktisk en stor taske - som vil være ideel enten som cluch eller som makeup-pung eller ja hvad man nu har lyst til :-) mål og pris kommer på når jeg får mulighed for at lægge den ind på salgs siden :-)

Jeg er selv rigtig meget tilfreds med den :-) og skal også i gang med en mere hurtigst muligt :-)

4 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er den fin(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have :-) - jeg er også rigtig tilfreds :)

   Slet
 2. Jeg har endnu ikke hørt fra dig ang. give awayen.
  Vil bare være sikker på, at det er fordi, mailen ikke er blevet væk(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig :-) - jeg har simpelthen hverken haft tid eller mulighed for at opsummere ang. give-awayen :-( men jeg sender begge jer der har vundet en mail her til aften - og så regner jeg med at sende jeres premier på onsdag - hvor jeg igen har mulighed for at komme til et posthus :-) så undskyld den lange ventetid - men i skal selvfølgelig nok få jeres premier :-)

   godt nytår til dig :-)

   Mvh Michelle :)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)