mandag den 31. december 2012

Glødende hæklepinde

Hæklenålen har simpelthen glødet de sidste par dage - jeg har faktisk ikke rigtig lavet andet :-) det er virkelig noget som har bidt mig fuldstændig :) - jeg er startet på et stort sjal - men i løbet af det første døgn, løb jeg tør for garn - så kan ikke komme videre før jeg får mulighed for at købe noget mere efter nytår :-) - og jeg vil lige sige, at det er et temmelig stort garn-nøgle, :-) nåååå men så måtte jeg finde på noget andet - og jeg har altid ønsket mig et oldemor-firkant-tæppe :-) så jeg lærte lige at hækle oldemor-firkanter - og ja så fik jeg lige lavet 8 af dem - der er selvfølgelig laaaaaaaang vej endnu, men alt har jo en begyndelse :) og det må tage den tid det tager :) - jeg er i hvert fald rigtig glad for at jeg endelig har lært at hækle, men det har godt nok også taget sin tid må man sige.... jeg er lidt hysterisk anlagt (hooooost - lidt meget) - så de andre gange jeg har forsøgt, har det slet ikke fungeret - og jeg havde faktisk opgivet håbet om nogensinde at lære det - meeeeeeeen .. lige pludselig så var den der - takket være min mor - som havde lidt tålmodighed med mig :D - griner... 

- men det er nu dejligt med endnu en hobby :-) dem kan man vist ikke få for mange af - ellers er det bare en udvidelse af en allerede eksisterende hobby :D - det er vist et vurderings-spørgsmål :D


- nå - men nok med small-talk :) - håber at i alle sammen har en fantastisk dag derude :) 
og rigtig godt nytår :) <3

xoxo Michelle ! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)