mandag den 3. december 2012

sorry for the interruption - i'm back
Ja sådan så det ud i Nakskov hvor jeg befandt mig hele weekenden :-) 
Smukt ser det ud, og det var ekstremt hyggeligt. 

For en jul-o-holiker som mig, var det jo helt fantastisk at se alle de kære mennesker som havde trodset kulden, bare for at stå og sprede lidt glæde og julestemning :-), jeg var der nede med den familie som jeg er ansat som handicaphjælper i, og vi havde en masse skønne timer dernede - med at køre i det såkaldte juletog, op til flere gange, og køre i gratis karussel med børnene :-)

Lørdag aften var jeg hjemme ved en kær veninde som også bor i nakskov (Top dollar for mig, så slap jeg for at tage hele vejen til nykøbing efter job - og derimod blive forkælet og få RIGTIG dejligt selskab i stedet) - og vi hyggede os med tændt kalenderlys og rigtig lækker mad som hun havde lavet til os :-) 

Søndagen stod på endnu mere julehygge i familien hvor jeg er ansat (selvom jeg nu efterhånden ikke rigtig ser det som et arbejde mere - fordi man befinder sig midt i en famile, og er en del af deres dagligdagsrytmer - og kommer så nært med dem - så er det svært at sige det "bare" er et job - for når der kommer 4 unger og råber "godmorgen Michelle" når jeg kommer, ja så er det lidt mere end bare et job for mig :-) 

Om søndagen var vi selvfølgelig også ude og køre tog, og se julebyen endnu engang :-) - og selvfølgelig var jeg lige så vild med det 2. gang også :-)
- senere på dagen skulle vi lave jule-konfekt-juletræer, som endte op i et kæmpe svineri med det smeltede chokolade - men skidt med det :D vi havde det super hyggeligt alle sammen :-) 

Alt i alt - en fantastisk weekend - med en masse dejlige inputs og ikke mindst julestemning :-)

Så det er årsagen til at jeg har været væk lidt længe :-)
- Forresten kan jeg kun anbefale julebyen i Nakskov - det er gratis og der er en masse boder og aktiviter for børnene og en masse smagsprøver på mange lækkerier for de voksne :) - samt tag en tur i juletoget - 10-15 min i selskab med en masse glade forældre til lyden af dejlig julemusik, rundt omkring i nakskovs gader - arghmen ? kan det blive hyggeligere? :)
Så hvis du bor i nærheden, eller godt kunne tænke dig at lave noget med dine børn i weekenden , jamen så er det en oplagt mulighed :) 

(var her ikke til at ønske glædelig jul i lørdags - så gør det nu)

RIGTIG GLÆDELG 1.2. & 3. DECEMBER !!!!!!!

håber i får en fantastisk julemåned :-)
xoxo Michelle <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)