torsdag den 24. januar 2013

ÅÅÅH YES !!!!!

YEEEES !!!! her til aften har jeg fået den glædelige nyhed at jeg er vinderen af en Give Away hos Carla & krudtuglen - Har vundet dette super fede stof - og nøøøøjs hvor jeg glæder mig til at få det - HOLD DA HEEEELT OP !!!! .. :-)
- Og som hun er så sød at skrive - så tror hun at jeg bliver glad, fordi hun har læst på min blog at jeg lige har fået symaskine - hvilket er fuldstændig rigtigt :-) og jeg GLÆDER MIG heeeelt vildt til at komme igang med at sy .. ej men det er da virkelig for fedt :)
- jeg vinder ellers aldrig noget - men nu var heldet lige med mig :-) 
- laver selvfølgelig et "un-boxing" indlæg når jeg får det hjem :-)
 

3 kommentarer:

 1. Tillykke..:-) Glæder mig til at se, hvilke projekter stoffet bliver til!

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak :-) - ja jeg glæder mig også :-) - er allerede gået i tænkeboks :-)

   Slet
 2. TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE min mus <3 så var der en mening med at du netop skulle have den symaskine nu :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)