mandag den 21. januar 2013

En begivenhedsrig Weekend
Hej alle i søde mennesker som sidder og følger mig derude :-)
- jeg håber at alle er kommet godt igennem weekenden, og har fået ladet op til en ny uge, med nye udfordringer, og ikke mindst glæder :-)
- jeg selv har haft en fantastisk weekend :-) fredagen gik med at være med mor på arbejde et par timer, og derefter i skole og skrive opgave med studiegruppen :-) super hyggeligt .

Lørdagen gik med at være på stort loppemarked i Nykøbing F. Hallen, hvor jeg fandt 3 hæklenåle, og så var min mor så dejlig at hun købte en symaskine til mig :-) hvor heldig er jeg ikke lige???? :-) - hvad hun selv gjorde af fantastiske køb kan i se HER - hun gjorde sig også nogle rigtig gode køb - bla. fik hun omkring 120 ngl. garn for næsten ingen penge :-)

- som i kan se på billederne her over, var der simpelthen PROPPET, med alle mulige fede ting, og der var noget for enhver smag :-) 

- aftenen gik hos morfar, hvor vi fik lækker lækker Thai suppe til forret og flæskesteg og rødkål til hovedret :-)

Men uanset hvor jeg kører hen, så har jeg fået for vane at tage mit hækletøj med mig :D - det kuuuuune jo være at man lige havde 10 minutters kedsomhed - som lige skulle slås ihjel :D 

- hæklenålen har bestemt også været på overarbejde de sidste mange dage.. Jeg har fået prøvet lidt forskelligt - og det er da blevet til nogle færdige resultater :-)

På den øverste collage ser i de blomster som jeg efterhånden har fået hæklet nogle stykker af, og som jeg faktisk er heeeelt vild med :-) jeg synes simpelthen at de er så søde :-) - udover blomsterne - har jeg også fået hæklet et ipad-cover :-) og overvejer at sætte det ud som give-away - men hvad synes i ? ville det være en god idé? .. Smid gerne en kommentar om hvad du synes? :-)

- på den nederste collage kan du se mit hæklede stjernetegn (eller næsten da) :-) jeg gik i gang med den i går - og blev færdig her til aften - og må indrømme at det er da godt nok noget småtteri at sidde med :-) - jeg har næsten opgivet at lave de horn som man også kan se på billedet på folderen - da det simpelthen er så småååååt !!! :-)

- men synes egentlig at det er meget godt klaret når man tænker på, at jeg ikke engang har hæklet i en måned :-) Det er super nice at se fremskridtene sådan hen af vejen :-) LOOOOVE IIIIT !!! :-)

2 kommentarer:

 1. Lyder som en hyggelig weekend(:

  Og hvor er de blomster bare vildt søde(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min nye give away, hvor man kan vinde nogle fine lys(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2013/01/give-away-nr-25.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor spændende :-) det skal jeg da lige ind og kigge så :-) - & jamen iiih taak ! :-) synes også selv at de er søde :) og så er de ikke engang helt vildt svære at lave .. total win-win :D

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)