fredag den 25. januar 2013

JubiJæææææææiiii :-)


Yaaay ! .. så har jeg endeliiiig fundet et sted i Nykøbing F. hvor jeg kan købe Clover hæklenåle :-) (I'm Sooooooooooo Happyyyyy) .. har et stykke tid gået og sukket over at jeg gerne ville have dem - men har ikke rigtig "gidet" at betale for portoen også.. men ved en gåtur oppe i byen, og en tur ind efter pladevat i syforretningen - og VUPTI - så var der bingo :-) 
- Turen bød dog også på andre indkøb - bl.a. en tur i Tiger - hvor jeg fik købt et penalhus (til mine hæklenåle) - samt et stempel (som der så ikke lige er billede af i collagerne - forglemmelse) - samt en A4 blok med dekorationspapir i nogle super fede mønstre :-)

- Senere gik turen i Rema1000 - da jeg hørte en lille fugl synge om at de havde hæklenåle på tilbud - og som hækler, kan man jo ikke lade vær med at skulle kigge :-) Griner .. men blev dog enig med min "fornuftige" mor om at vi hellere ville købe flere Clover nåle :-D - men men men men ...... jeg kan jo snart ikke gå nogen steder uden at komme hjem med enten hæklenåle eller garn ... og det skete selvfølgelig også i dag :D . Griner .. I Rema havde de nemlig store garn nøgler (150 g) til 20 kr ... og der var nogle flotte farver :)- Som mange af jer nok allerede har læst i et tidligere indlæg - så var min mor så sød her i weekenden, at købe mig min egen symaskine - og den skulle prøves af her til aften - så min mor og jeg gik på jagt i flyttekasser (som vel at mærke har stået uberørte hen i lidt over halvandet år) - for at finde alt min mors gamle sy-grej. :D
- Der blev fundet lidt af hvert - så det var bare ind og i gang - og her er resultatet:


Inden i dømmer mig aaaaalt for hårdt på alle mine fejl - så skal det lige siges at det eneste jeg nogensinde har syet - er rimelig simple pudebetræk ;-) - så det her car altså lidt af en udfordring :-) - Det er (som i jo nok godt kan se) - et etui til min mors hæklenåle :-) - det var lidt af et eksperiment - specielt for mig, uden synderlig sy-erfaring :-) 
- Det er Quiltet - og så er der satin kant-bånd samt bindesnore på også :-) - min mor er suuuuuper glad for det - og jamen det er jo det vigtigste :-) - Det er dog planen at det skal pyntes med en blomst eller en knap eller hvad vi nu finder på - men så der kommer lidt pynt på også :D
(ppsssst ... jeg ved godt jeg skulle have strøget stoffet - bær over med mig)

2 kommentarer:

  1. Jeg synes det er blevet flot :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Sanne :-) det er jeg glad for at høre :-) det drillede mig dog en del - men fik da lavet den færdig :-) smiler

      Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)