torsdag den 17. januar 2013
Nååå ! .. :-) så fik hele familien været i Roskilde i dag - og tradition tro, ja så kan vi ikke komme til Roskilde, uden lige at tage et smut ind forbi Søstrene Grene! (hvilket i øvrigt er verdens lækreste butik). 
- Og som sædvanlig fik jeg brugt lidt penge derinde, men denne gang var interessen en anden end den har været ved de andre besøg :-) 
- som nogen nok har opdaget, ja så er jeg vild med garn, og hækling i det hele taget, faktisk så fylder det alt i mit hoved i øjeblikket :-) det er virkelig en hobby som er kommet for at blive, for mit vedkommende. 

- I kan på billederne se, hvad jeg købte :-) 
På vej ned til gågaden i Roskilde - stødte vi på en stof-butik som solgte stof-rester til 25 kr - så der fik jeg lige 7 meter stof.. :-) er det fedt eller er det fedt :-)
- I søstrene grene fik jeg købt ikke mindre end 12 nøgler garn - i nogle VIRKELIG fede farver hvis jeg selv skal sige det :-) og så er det selvfølgelig alt sammen bommuldsgarn :-) SÅÅ LÆKKERT !!!!! 
- Jeg var også lige et smut forbi Fona (det skal lige siges, at inden du læser videre, så skal du vide at jeg har en hvis ... ja hvordan skal jeg forklare det ..???? - Mani, med film :-) - jeg samler på film, elsker at se dem, og har RIGTIG mange af dem)-
- og der fik jeg lige købt 4 film (som jeg aldrig har set før) - for 100 kr :-) 

I collagen med ting jeg har hæklet ser du mit færdige køkkenhåndlæde i Zig Zag mønster med farveskift ved hver 3. række ;-) der er kommet kant og hank på også - og nu skal det bare lige vaskes og strækkes i facon - så det kommer til at blive rigtig pænt :-)
- så er jeg også begyndt (eller det er faktisk nogle uger siden, men jeg løb tør for garn) på et stort sjal - som jeg glæder mig rigtig meget til at gøre færdig :-)
- og til sidst, men ikke mindst, er der mit baby-tæppe i oldemor-firkanter - som bliver lavet lidt hen af vejen :-) det er sådan lige når lysten er til det :-) 

NYESTE PROJEKT:

Tjaaa !!! .. Jeg kan jo sjældent holde mig til ét projekt af gangen (til min mors store irritation), så jeg fik ideen om at begynde at lave et Ipad cover .. så det gjorde jeg, og det er sådan primært det jeg har hæklet på de sidste par dage :-) og det skal nok blive rigtig flot - og så er det næsten udelukkende kun efter egen fantasi :-) (er lidt spændt på resultatet - og har leget lidt med tanken om at det skal udloves som give away når det er færdigt - så hæng på derude) 

Nu må det være sengetid for mig :-) er efterhånden godt brugt :-)
nat nat derude :-)<3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)