fredag den 1. februar 2013

Rødovre og Alle for 2


YES YES YES !!!!!!!!
- Min mor var så heldig at vinde 2 billetter til håndarbejdsmessen med Ude og Hjemme .... YEEEES !!! - så på Søndag skal vi derind og snuse - noget som ellers kun havde turdet håbe på :-) 
- glæder mig enoooormt meget :) det bliver spændende - og så er det første gang :)

- her kl. 21. Skal Jannik (den ældste af mine brødre) og jeg, ind og se Alle for 2 i biografen :-) Jeg håber at den er så sjov som folk siger - og så vælger jeg at overhøre de anmeldelser som den fik af de to meget lidt humoristiske anmeldere i "Go' morgen Danmark"i morges :-) 

- &&&' så modtog jeg min stof-give-away med posten i går .. sååååå lækkert.. og super flot stof .. Thumbs up ! <3

Jeg beklager at der har været lidt stille på bloggen de sidste dage - men som mange af jer sikkert har læst, så er jeg i gang med pædagoguddannelsen - og er i mandags startet i min første praktik - så der har været lidt drøn på med at komme ind i en ny dags-rytme :-) men jeg må sige : JEG ELSKER DET ... jeg er kommet i en vuggestue - og jamen , jeg elsker børn .. og allerede første dag kunne jeg alle navnene :-) (lidt blær hvis jeg selv skal sige det) :D

Kan i alle sammen have en rigtig dejlig aften :-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)