mandag den 21. januar 2013

YubiiiYayyyyyyEeej jeg er bare så glad i dag :-)
De sidste mange dage har min mor gået og brokket sig over at jeg havde "nakket" hendes nålepude - og sagde derfor til mig i går "Jamen Michelle - du laver da bare din egen " .. Ja flot tænkte jeg - jeg er jo stadigvæk nybegynder - og anede intet om hvordan jeg skulle komme igang med sådan et projekt - men det ene tog det andet, og vupti - så var der en nålepude - og så ovenikøbet i nogle fede farver :-)

- "puffen" er fyldt ud med hårdt presset vat - nok ikke det aller mest optimale - men i mangel af bedre (kl 03:00 om natten) - kan det sagtens fungere :-)
Jeg må indrømme at jeg er temmelig stolt af mig selv, og skal i dag lave en mere :-)

- håber også at i kan lide den :-)

4 kommentarer:

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)