tirsdag den 26. februar 2013

Anmeldelse af Uniqe One - All in one Hair Treatment


Hej alle sammen :-)

Som jeg har nævnt i et tidligere indlæg – så har jeg fået denne spray tilsendt fra Cocopanda :-)
Jeg lovede at lave en anmeldelse af den – og jeg har nu prøvet den af et par gange....

Dadadaaaaaaaaaaa: Dommens time ..

FAIL!!!!!!!
Jeg må indrømme .. jeg er frygtelig skuffet over den – da den overhovedet ikke lever op til mine forventninger .. (øv øv øv – så er det ikke et vidundermiddel alligevel)

Jeg gjorde som der stod – og sprayede det i efter bad – og ja, mit hår blev dejlig blødt, (mens det var vådt) – og det var nemmere at rede ud (mens det var vådt) .. men når det tørrede, så krusede mit hår helt vildt, og så rigtig tørt og slidt ud, plus …. Det fik mit hår til at virke fedtet ..
Dog vil jeg sige at jeg synes at duften er okey - Den lugter ikke grimt , men heller ikke vildt godt :-) Den giver dog en god bund-fylde .. men det er vist også det eneste gode jeg har at sige om den . (jeg lovede hudløs ærlighed, og det får i – når det er sagt, så er der intet ondt at sige om Cocopanda som firma – det er udelukkende produktet jeg kritiserer) :-)
Umiddelbart ville jeg ikke anbefale den til nogen – men igen, jeg kan jo ikke vide om den virker sådan på alle hårtyper, men på min ( fint skandinavisk hår – og en anelse slidte spidser, samt farvet sort, samt krøller) , fungerer den bare slet ikke ..

Jeg prøvede endda at justere mængden, samt hvor jeg puttede det i henne .. Men det havde samme effekt .. Første gang var det over hele håret – ikke overdrevet meget – bare sådan løst .. og der fedtede mit hår rigtig meget ..
 1. gang prøvede jeg så kun at komme det i spidserne – men så tyngede det mit hår – og mit hår krusede helt vildt, så jeg havde mest af alt, bare lyst til at vaske hår, endnu engang.

Dertil vil jeg sige om Cocopanda – at de har nogle usædvanligt søde medarbejdere – kun ros herfra – kundeservicen er helt i top ! <3 Vil med glæde anmelde endnu et produkt på et tidspunkt :-) 


2 kommentarer:

 1. Øv, at den ikke levede op til dine forventninger, men så ved man da, at man ikke skal kaste penge efter den ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe Ja :-) og ja det er temmelig ærgeligt at den ikke var så god som jeg havde håbet :-( - men så har jeg prøvet det også :-) og ja nogle gange er der jo bare nogle nitter i mellem :-)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)