tirsdag den 12. februar 2013


Hej alle i skønne skønne læsere :-) <3
Jeg ville bare lige fortælle jer at jeg absolut ikke har glemt nogen af jer, og jeg godt ved at der har været temmelig stille her på bloggen noget tid nu :-) men tiden og overskuden er bestemt ikke som den plejer at være – nu hvor jeg er i praktik :-) der er en masse ting som der skal styr på i forhold til det :-) <3

Men jeg har bestemt ikke glemt jer – og savner virkelig at blogge – og har heller ikke haft tid til noget kreativt her de sidste 2 uger – men bestræber mig på alligevel at få hæklet lidt :-) ooooooogg … jamen så er jeg så småt begyndt at strikke også … (jaaaa' det måtte jo komme på et tidspunkt) – og har faktisk strikket mit første projekt, det er dog så simpelt som et penalhus, men det er en STOOOR ting for mig :-) - jeg har forsøgt at lære at strikke i over 10 år – men har ALDRIG afsluttet et projekt, så YAY FOR MIG !!! :D – jeg har også syet foer til det – og det skal bare lige syes i, og så en knap og lukke-mekanisme, og vupti, så er det færdigt, og der skal selvfølgelig nok komme billeder op af det færdige resultat :-)

Mens i venter på mine billeder, så kan i fordrive tiden med et kig på Hendes-verdens hjemmeside, hvor der er rigtig mange lækre hækle, strikke, broderi, quilte og patchwork opskrifter – og de er sååååååååå fine :-) det er smadder godt hvis man lige mangler lidt inspiration :-) - så der er i hvert fald en anbefaling herfra :-)

lige en reminder :-) - husk at deltag i min give-away som du finder lige HER :-)

Keep up the good work ! ..
Love u all ! … Det betyder alverden for mig at i alle sammen har lyst til at kigge med hver gang jeg skriver noget ! <3 Det er så fantastisk, at jeg har lyst til at sige det til jer hele tiden ! ..<3

- Michelle ! <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)