fredag den 15. februar 2013

Pude for smertelindring :-)


Yay !!! :-) så har jeg fået kreeret endnu en ting :-) denne gang har jeg fået syet en pude for smertelindring :-) den fungerer sådan at den varmes i mikroovn eller alm. ovn – i ca 3 min, alt efter hvor varm den skal være, og så holder risene i puden på varmen, så den kan lægges på evt nakken, ryggen, maven, eller kan lægges under dynen inden man skal i seng – hvilket godt kan anbefales :-)

Også denne er lavet af stof som jeg vandt i give-away'en fra Carla og krudtuglen :-)
Bag efter har jeg sat en mærkat med mit logo på :-) - den er super anvendelig for rigtig mange ting :-)

Den kan godt laves på bestilling – ved forudbetaling :-) 
Målene er: 23 x 55 cm -
den koster 60 kr (evt plus porto) :-):-)

den kan genbruges et utal af gange – og du vil aldrig fortryde købet – den bliver din nye bedste ven :-)
  jeg kan dog ikke garantere at det kan blive i det samme stof – men skal så vidt muligt prøve at imødekomme jeres ønsker :-)

 • Skriv en mail til Michellespuur@hotmail.com med jeres navn og jeres adresse – så kan vi skrives sammen ang. betaling :-)
  Nemt og lige til :-)

Dejlig aften til jer alle sammen :-) min aften bliver rigtig dejlig, der er nemlig præmiere på Familien fra bryggen :-) YAY !! ..

Michelle '! <32 kommentarer:

 1. De er bare guld værd!! Jeg har selv et par stykker og bruger dem ofte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er nemlig guld værd :-) det er såååå lækkert hvis man for eks hoster, så på brystet med den, og ved hold i nakken , og hvis man fryser om tæerne :-) ej jeg ville i hvert fald ikke undvære den :-)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)