mandag den 4. februar 2013

Rødovre, IKEA & amigurumi :-)


Hej alle i skønne læsere derude :-) sååååh er der nyt indlæg herinde :-) og i denne omgang skal det handle om min tur til håndarbejdsmessen i Rødovre Hallen - samt en lille sviptur til IKEA med min skønne mor og lillebror :-)

- Vi havde en fantastisk dag i Rødovre :-) neeeeeej hvor var der mange søde mennesker, og en masse sjove stande og workshops :-) ej vi hyggede os rigtig meget i mange timer :-)
- Jeg fik som sædvanlig brugt nogle penge (host host - det er jo ikke noget der sker så tit) :D - denne gang fik jeg købt en ny hæklenål - str. 12 (som i øvrigt er hammer god - og så kostede den kun 35 kr) - samt 2 store ruller zpagetti garn :-) De er jo bare über fede jo ! :D

- Længere nede i hallen var standen med Panduro Hobby - og de havde sørme lige tilbud på Molly Garn ;D (det er noget rigtig tykt og lækkert acryl garn)  - så det købte både min mor og jeg 10 nøgler af :-) 

Der var sørme også en stand med stof-rester til 5 kr pr. stk - så der hapsede jeg da lige 4 flotte stykker :-) - for det ikke skal være løgn , så kom vi jo så i IKEA - og der opdagede jeg lige at de havde almindeligt ubleget bomuldsstof til 10 kr meteren :D - så der skulle også lige noget ned i vognen af det :D 

Til messen var der en suuuuper sød ung kvinde som havde stablet den fedeste workshop på benene, til glæde for en masse søde børn og voksne :-) - det gik simpelthen ud på at man skulle dekorere på plade-covers :-) med alt hvad det indebar :-) en suuuuper fed idé :-) Både Sander og jeg fik lavet et hver, mens mor rendte lidt rundt for sig selv :-)

- Så drog vi videre til IKEA - hvor vi også lige fik shoppet lidt:D - der købte jeg jo som sagt stof - og så havde de sengetøj til 30 kr :-) og Michelle her gik i hæklemode - og tænkte .. hold da op .. hvis man klipper det op - så er der dobbelt så meget - og hvis man så river det op og hækler af det :D jamen woooow altså :-) ... så det måtte jeg også lige købe :-)

Alt i alt - en fantastisk dag med min fantastiske familie :-) .. nu venter en ny arbejdsuge, sammen med de dejligste unger :-) - og næste weekend står også på arbejde .. så der er ikke en fridag før om næsten 14 dage :D - træt ? joooo måske :-) eller det bliver jeg jo nok :)

i går aftes sad jeg for første gang og hæklede arigurumi dyr - og jeg er SÅÅÅÅÅ stolt af mig selv :-) i kan jo selv bedømme hvad i synes :-) - den er ca 10 cm høj :-) Efter kun en måned med hækling, og så langt er jeg nået :-) Rigtig dejlig aften til jer alle sammen  ! <3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)