torsdag den 14. februar 2013

Strik, Strak, StrukHej alle i smukke Valtentin mennesker :-)
Jeg lovede jo at jeg ville lægge billede ind af mit strikkede penalhus, og jeg er nu endelig blevet færdig – der er kommet foer og knap og det hele :-) stoffet er noget jeg vandt i en fantastisk give-away hos Carla og Krudtuglen :-) og der passer det grønne stof jo helt perfekt ind her :-)

Jeg er sååååå stolt af mig selv, hvis jeg selv skal sige det :-) jeg har nemlig ALDRIG strikket noget som er blevet vellykket, eller bare i det hele taget, FÆRDIG ! . :D Griner..
  • jeg har altid tabt min. én maske, mange gange også flere masker – men ikke denne gang – men at der gik lidt kludder i det, det er ikke nogen hemmelighed :D – så er det godt jeg har min mor til at rede mig, når jeg kommer på dybt vand :D

Hvad der skal være i det, det ved jeg ikke endnu, måske mine hæklenåle :) - ellers bruger jeg det i skolen :D jeg kan i hvert fald garantere, at INGEN har et magen til :-)

Håber i alle får en fantastisk dag .. Jeg selv ligger syg, og hoster så det er et under hvis ikke hele Falster kan mærke rystelserne … :D

- Happy Valentine ! <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)