søndag den 17. februar 2013

Wellness Weekend :-)
Heej alle i skønne læsere ! <3

Ville bare lige fortælle jer lidt om hvad jeg har brugt min Weekend på :-) - jeg har jo kun fri hver anden weekend, alle andre dage står på arbejde og mer arbejde :-) .. men denne weekend har rigtig stået på selvforkælelse :-)

Fredag var jeg på arbejde fra 7-12 – og må indrømme at jeg var lidt nervøs for at skulle møde så tidligt, og ikke nok med det, så sov jeg næsten slet ikke natten mellem torsdag og fredag, men jeg kom op, og det gik helt fint, og det var faktisk helt underligt at være på arbejde så tidligt :-) det var rigtig hyggeligt, og der var en helt anden stemning, og jeg fik mulighed for at være der når forældrene kom og afleverede alle de skønne unger :-)

i går var bare en total slappe-dag :-) - det meste af dagen gik med at hækle det der skulle have været en grydelap, men som jeg nu ikke var tilfreds med, og derfor laver til en dug :-) - og senere på aftenen blev jeg enig med min mor om at jeg trængte til at få farvet hår :-) … jeg har før i tiden haft sort hår mange gange, men det sidste år har det bare været brunt, :-) men tilfældet var at min mor havde en sort hårfarve stående, så den proppede jeg lige i håret :-)

& så gik jeg ellers i gang med ansigtet :-) en lækker grøn-ler-ansigtsmaske kom på, samt noget lækkert creme, og så blev der også lige plukket øjenbryn, og lagt neglelak :-) alt i alt en rigtig wellness aften :-) super lækkert en gang i mellem at forkæle sig selv :-)

Hvad har du brugt weekenden på ? :-)

nu vil jeg slappe lidt mere af, og lade op til de næste to uger :-) ..tror det bliver med Amarican Pie maraton :-) .. YAY ! :-)

Love !!! <3
Michelle ! <3

1 kommentar:

  1. Var det sådan noget her som du brugte til ansigtsmaske? http://french-green-clay.dk

    SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)