onsdag den 20. marts 2013

Afhængighed VS Kedsomhed?På Billederne herover - ser i de to ting som jeg er aller mest afhængig af .. lidt sølle - men ikke desto mindre sandt :-)

- Jeg er nemlig ret afhængig af to Facebook spil - det ene er Farmville 2 - har spillet det hver dag - flere gange om dagen i et halvt års tid - og så er der Criminal Case som også er et facebook spil - som jeg først begyndte at spille i februar måned :D .. 

- Så er spørgsmålet jo så bare - keder jeg mig lidt for meget - eller er det rent faktisk en afhængighed?
Spørger man min mor og brødre om jeg er afhængig af facebookspillene - jamen så vil de svare et rungende : JA!!
- Det er gået hen og blevet lidt irriterende for mig at have den slags besættelse oppe i hovedet - at jeg SKAL nå at høste inden det visner, jeg SKAL nå at fodre alle mine dyr .. og ja .. sådan kan jeg blive ved .. faktisk så er det en utrolig stor stress faktor i mit liv - som jeg rigtig godt kunne tænke mig at lave om på - problemet er jo bare - at jeg synes det er smadder hyggeligt at spille de spil her :-) Win/loose situation ! ..

Før Farmville var det Castleville - og før Castleville var det Fashion world, millionaire city og Contry Life... Ja listen er efterhånden lang med alle de spil som jeg efterhånden har været enten lidt eller meget afhængig af. 
Men flere steder på nettet bliver der snakket om en decideret afhængighed til facebook og facebookspil - og ja jeg må konstatere - jeg ejer begge afhængigheder.. Uanset hvad jeg laver, hvor jeg går, hvor jeg er - jamen så er jeg på facebook - det hænder dog at den godt kan stå stand by et stykke tid hvis jeg har travlt med noget andet - men som udgangspunkt - ALTID .. Trangen til hele tiden at skulle følge med i hvad de andre skriver - ikke at gå glip af noget - og selvfølgelig også selv poste selv de mest ligegyldige ting (jeg skal dog lige sige at jeg ALDRIG har og aldrig kommer til at poste sådan noget som " nu går jeg i bad " - eller " nu går jeg på toilettet " agtige statusser .. - men ting som andre mennesker i bund og grund er ligeglade med .. 
- trangen til at dele sin hverdag med omverdenen - og håbe på respons .. tror det er det det handler om i bund og grund. 

Jeg tror ikke rigtig at jeg ville kunne leve et liv uden facebook .. eller jo - det kunne jeg jo hvis jeg var tvunget til det - men umiddelbart .. nej .. :-)
ikke verdens fedeste afhængighed - men det er da bedre end at være afhængig af så meget andet - tænker jer :) jeg går ikke ud og drikker mig fuld hver eneste weekend - eller ryger hash eller det der er værre.. nej jeg sidder hjemme foran min trygge, sikre computer og spiller facebook spil ..

WHAT A LIFE :D .. 

2 kommentarer:

 1. Jeg har også spillet en del af de samme spil... Men ikke lige for tiden, det kommer sådan i perioder hvor meget jeg spiller...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen :-)
   - Tak for din respons :) dejligt at jeg ikke er den eneste :-)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)