lørdag den 9. marts 2013

Confusion :-)

1.

2.

3.


Tough choice Guys :-)
- Jeg har lavet disse 3 bannere i dag :-) det ene sidder på nu - men kan virkelig ikke beslutte mig for hvilket et det skal være :-) og jeg håbede på at i måske kunne hjælpe mig med at vælge et :-) 

Du kan skrive det nummer som du synes i kommentarfeltet herunder :-) 

- Det der så får flest stemmer, sætter jeg på :-) 

Hvis i selv kunne tænke jer at lave ÜBER fede bannere til jeres egne blogs - og ikke gider at installere alle mulige programmer - jamen så kan du gøre som jeg :-) (ikke fordi jeg ikke gider at installere programmer, for dem har jeg mange af) - så kan du gøre det online :-) det er nemt, hurtigt, og så er det bare smadder sjovt :-)

Klik Her for at komme i gang :-) - Derinde kan du både lave Collager, redigere billeder (for eks redigere et billede af dig selv, putte lidt ekstra make up på, gøre din hud brunere osv) - eller gøre ligesom jeg, lave et super flot og unikt banner til din egen blog eller hjemmeside :-) 

Der er super mange sjove timer i det - og du kan virkelig få det som DU gerne vil have det :-) Der er massere af muligheder :-) så tag et kig :-)

2 kommentarer:

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)