lørdag den 16. marts 2013

En Larsen oplevelse


Hej alle sammen :-)
- Som nogen af jer sikkert har opdaget - så var jeg sammen med min mor til Kim Larsen koncert på Nykøbing F. Teater - og hooold da op hvor var det en fed oplevelse :-) - selvom jeg aldrig sådan for alvor har dyrket hans musik (det skal dog lige siges, at jeg kan rigtig mange af de gamle sange - så lidt har jeg da hørt ham) - så var det sååå fed en oplevelse at komme til en af hans koncerter :-) . Jeg fik taget nogle fuldstændig fantastiske billeder ( kan godt sidde og tænke at jeg måske skulle have gået fotografens vej - men altså - det kan jo nåes endnu) :D 

Der var rigtig mange mennesker, det var rigtig varmt - og det var som Gustav ville have sagt det - FABULOUS !!! :-) . 

Det er bestemt ikke sidste gang jeg inviterer min mor med til en af hans koncerter - og er sååå glad for at vi fik muligheden for at give hende den oplevelse, som hun så længe har gået og sukket efter - & så fantastisk en mor som hun er, har hun fortjent det til fulde ! .. 
Lykken var gjort da man kunne se at hun havde haft en fantastisk aften :-)

Husk at deltage i min Give Away som du finder lige HER
- Der kan du vinde Økologiske produkter fra Kibio - en parafume og en lækker Vera Wang bodylotion :-) så skynd dig :)

Love love love love love love love love love love love love love love love love love love

2 kommentarer:

 1. rigtig fin og personlig blog.

  kig gerne forbi

  hejcirkeline.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Celina :-) jamen det gør jeg da lige :) og tusind tak :)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)